Každý rok si marně lámete hlavu, čím babičce udělat radost? Kromě příjemných, společně strávených chvil ji letos můžete překvapit krásným dárkem, který určitě nečeká. Jistě, zdraví a naši nejbližší jsou k nezaplacení, ale věřte, že elegantní šperk potěší v každém věku.

Věčná krása přírodních perel

Vaše babička už pravděpodobně svou šperkovnici má a taky asi má pár šperků, které nosí pořád. Ty pro vás mohou být inspirací při výběru. Nebo se můžete spolehnout na nadčasové trendy, které platí ve všech dobách: prvním z nich jsou elegantní perly.

Můžete zvolit například náramek či soupravu s tajemnými tahitskými perlami nebo naprostou klasiku v podobě dlouhé šnůry z bílých perel.

 

Perlový náhrdelník ve žlutém zlatě - KLENOTA Klasický perlový náhrdelník - KLENOTA

Výrazné barvy i designy

Starším dámám velmi sluší drahokamy v sytých, spíše tmavých barvách. Může jít například o červené až sytě rudé rubíny, granáty a karneoly. Nebo o zcela nezaměnitelné vltavíny, jedinečné kameny českého původu.

Výrazným prvkem šperku může být také jeho design: ať už jde o silný řetízek, nebo o náhrdelník s velkým drahokamem v netradičním brusu cushion, ovál nebo kapka.

Luxusní diamantový prsten s vltavínem - KLENOTA

INSPIRUJTE SE NAŠÍM VÝBĚREM