Ženy si mezi sebou šperky moc často nedávají – a je to velká škoda! Většinou totiž mají mnohem lepší představu, jaký dárek vybrat, než muži. Pokud právě hledáte inspiraci, čím blízkou kamarádku při výjimečné příležitosti překvapit, máme pro vás několik tipů.

Univerzální náušnice pecky

Jako hlavní hesla při hledání vám dobře poslouží „méně je více“ a „v jednoduchosti je krása“. Minimalistické šperky jsou jemné a decentní, přitahují svým čistým designem a možností zajímavých kombinací. Takový dárek se může stát oblíbeným doplňkem, vhodným pro každou příležitost, nebo dalším přírůstkem do jedinečné sbírky, kterou si vaše kamarádka na cestě životem vytváří…

Mezi ty nejvděčnější šperky patří náušnice pecky. Dokonale v sobě spojují kouzlo jednoduchosti a bohatství možností. Můžete vybrat klasické diamantové pecky, drahokam v barvě, kterou má vaše kamarádka nejraději, nebo třeba symbolický motiv ve zlatě.

diamantové náušnice pecky ze zlata - KLENOTA Jednoduché náušnice kruhy z bílého 14k zlata - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NÁUŠNICE PECKY

Řetízky všech délek

Dalším šperkem, který se skvěle hodí ke každodennímu nošení a dá se kombinovat s dalšími doplňky, je jemný řetízkový náramek. Pokud vaše kamarádka dává přednost výraznějším klenotům, zvolte dvojitý náramek, který se na zápěstí bude krásně vyjímat.

Ke kombinacím a vrstvení zvou také nejrůznější šperky na krk. Jako dárek pro kamarádku se bude skvěle hodit nápaditý přívěsek na jednoduchém rětízku, například v podobě tzv. wishbone, dvou propojených kruhů nebo medailonku.

Náhrdelník s medailonem ve žlutém zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NÁHRDELNÍKY

Jedinečné prsteny pro jedinečné přátelství

Své přátelství můžete symbolicky oslavit i originálním prstenem. Podívejte se například na prstýnek s jednou větší zlatou kuličkou nebo ze spousty malých kuliček. Inspirujte se v naší speciální kategorii tzv. stackable rings, tedy prstenů k vrstvení.

Každý klenot má svůj příběh a svůj význam. Přidejte své kamarádce do šperkovnice jeden, který bude symbolizovat vaše přátelství.

Zlaté prstýnky ideální k vrstvení - KLENOTA Minimalistické prstýnky ze žlutého zlata - KLENOTA

INSPIRUJTE SE NAŠÍM VÝBĚREM