Příležitostí, kdy můžete darovat šperk, je celá řada. Narozeniny, Vánoce, svátek svatého Valentýna anebo jen tak. Šperk jako dárek je romantický způsob, jak dát své milé najevo, že je pro vás důležitá. Pokud ho budete vybírat pečlivě, je to zároveň dárek velmi osobní. Miluje zelenou? Smaragd nebo olivín bude sázkou na jistotu. Má ráda vše, co se třpytí? Potom budou jasnou volbou diamanty. Vyznává minimalismus? Sáhněte po šperku, který bude odrážet její osobnost a vhodně podtrhovat její typ pleti. Přinášíme vám několik tipů, díky kterým nešlápnete vedle.

diamantové náušnice se smaragdem - KLENOTA Visací smaragdové náušnice s diamantem - KLENOTA

Morganit jako symbol lásky

Romantický a něžný. Pokud je váš vztah přesně takový, dobře ho bude reprezentovat šperk s morganitem. Průzračný drahokam v jemné lososové barvě je to, po čem řada žen tajně touží. V kombinaci s růžovým zlatem nechá vyniknout přirozené barvě pleti a zvýrazní krásu své nositelky. Dalšími drahokamy, které jsou vhodné pro vyjádření citů, jsou rubín nebo růžový safír.

Morganitové šperky v růžovém zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI MORGANITOVÉ ŠPERKY

Pokud vaše srdce hoří jen pro ni …

Motiv srdce to řekne za vás. Tento symbol si drží pozici nejoblíbenějšího šperkového motivu po mnoho staletí. Funguje jako jasné vyznání lásky, a tak je ideálním dárkem, zejména pokud je váš vztah v počátcích. Klasickou volbou bude řetízek se srdíčkovým přívěskem, ale v naší nabídce najdete i prstýnky a náušnice pecky. Specialitou jsou drahokamy vybroušené do tvaru srdíčka.

Zlaté náhrdelníky se srdíčkem - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI ŠPERKY SRDCE

Diamantový náramek

Nemůžete se od ní odtrhnout? Pokud jí darujete náramek, bude vás mít na očích alespoň symbolicky. Oblíbeným typem jsou jemné řetízky zdobené diamanty. Dají se snadno kombinovat a mixovat s jinými šperky a jsou tím typem doplňku, který žena oblékne a už nesundá.

Diamantový náramek - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI DIAMANTOVÉ NÁRAMKY

Zásnuby? Buďte připraven

Možná se chystáte k velkému životnímu kroku. Nemusíte plánovat žádnou velkou show. Skvělá strategie, jak ji požádat o ruku, je počkat na tu správnou atmosféru a překvapit. Něco vám ovšem nesmí chybět – zásnubní prsten. V našem ateliéru si můžete různé designy prstýnků prohlédnout a zkonzultovat s odborníky.

Zásnubní prsten s diamantem - KLENOTA Klasický zásnubní prsten z bílého zlata - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI ZÁSNUBNÍ PRSTENY