V dubnu 2019 jsme nabídku našeho ateliéru rozšířili o zbrusu nový koncept: unikátní kolekce KLENOTA. S každou z nich se pojí určitý příběh, každá má své charakteristické zpracování nebo jeden spojující prvek.

Zlaté náhrdelníky s lístkem, měsíčním kamenem a korálem z kolekce Seasons - KLENOTA

Kolekce Seasons zůstane v naší nabídce nastálo, a tak jako se během roku proměňuje příroda, budou se s ročními obdobími měnit i šperky v této kolekci. Nyní je proto plná barev, tvarů a motivů typických pro podzim: padající listí, vybarvené stromy, šípky podél cesty, zralé hrušky a jablka i potemnělé nebe.

Zlaté náušnice, náhrdelník a náramek s lístky a drahokamy z kolekce Seasons - KLENOTA

Aby kolekce dokonale zachytila jemnou přírodní krásu, byla celá navržena a zpracována ručně. Drobné i větší lístečky ze zlata tak skutečně působí dojmem, jako by zkroucené podzimním chladem právě spadly na zem. Barvy země a podzimu přinášejí hnědé a šedé odstíny měsíčního kamene a labradoritu, tlumená oranžová slunečního kamene a sytě červená karneolu a korálu. Některé z těchto drahokamů zařazujeme úplně poprvé!

Zlaté náhrdelníky s lístkem, měsíčním kamenem a labradoritem z kolekce Seasons - KLENOTA

Kolekce Seasons nyní obsahuje náušnice v podobě kulatých barevných pecek i kruhů s mini přívěsky, náhrdelníky se samostatnými drahokamy či lístečky i jejich kombinacemi a náramky. Vše ve žlutém 14karátovém zlatě. Jednotlivé šperky se k sobě skvěle hodí a dají se z nich vytvořit krásné sady.

Zlatý náhrdelník a náramek s lístkem, měsíčním a slunečním kamenem z kolekce Seasons - KLENOTA

Zlatý náhrdelník a náušnice s lístkem a měsíčním kamenem z kolekce Seasons - KLENOTA