V KLENOTA věříme, že ten nejlepší dárek pro ženu je šperk. Podtrhne její krásu a bude jí nosit radost celý život. Najdou se samozřejmě i výjimky, ale takových, které by zářivé překvapení pod stromečkem nepotěšilo, je skutečné minimum. Často po šperku touží i ženy, které to nahlas neřeknou…

Každá žena má svůj jedinečný vkus a styl. Vybrat ten pravý šperk tak někdy není snadné. Připravili jsme pro vás proto několik tipů na dárky, které zaručeně potěší:

1. Vánoční symbol 

Co kdyby se dal kousek kouzla Vánoc uchovat ve šperku, který bude moci vaše milovaná nosit klidně celý rok? Připravili jsme pro vás výběr přesně takových klenotů s vánočně laděnými symboly. Vybírejte z hvězdičkových náušnic, náhrdelníků s vločkami a mnoha dalších stylových dárků.

zlatý náhrdelník s přívěskem Polárka - KLENOTA náhrdelník s přívěskem andělíček v bílém zlatě - KLENOTA

INSPIROVAT SE VÁNOČNÍMI SYMBOLY

2. Náhrdelník s drahokamem

Zlatý řetízek zdobený přívěskem s barevným drahokamem představuje skvělý dárek nejen k Vánocům. Nemusíte si dělat starosti s vhodnou velikostí jako u prstenu a drahokam můžete vybrat například podle měsíce narození nebo oblíbené barvy. Mezi ty nejoblíbenější patří temně modrý i růžový safír, zelený smaragd a rudý rubín.

luxusní diamantový náhrdelník se safírem v bílém zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NÁHRDELNÍKY S DRAHOKAMY

3. Diamanty: klasika prověřená generacemi

Král drahokamů na první pohled zaujme výrazným třpytem. Díky své tvrdosti a odolnosti se dá nosit klidně každý den. Hledáte-li univerzální, nadčasový doplněk, zvolte diamantové náušnice pecky. Jestli vás láká spíš originalita, zkuste třeba šperky s černými diamanty.

Luxusní diamantový prsten ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA diamantové náušnice pecky s černým diamantem - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI DIAMANTOVÉ ŠPERKY

4. Originální šperk z kolekce E-cut

Chcete-li letos svou ženu nebo přítelkyni překvapit skutečně jedinečným šperkem, nechte se inspirovat naší designovou kolekcí E-cut. V té najdete minimalistické, a zároveň výrazné šperky s moissanity – perfektní moderní dárek pro ženu, která sleduje aktuální trendy.

Zlaté šperky s moissanitem - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI KOLEKCI E-CUT

5. Perlový šperk

Skvělý dárek na Vánoce představuje také krása přímo z hlubin řek či moří. Perlové šperky KLENOTA zaujmou svěžím, moderním vzhledem, který sluší ženám každého věku. Sáhnout můžete třeba po decentním přívěsku nebo originálním prstenu s centrální perlou.

perlový náhrdelník ze žlutého 14k zlata - KLENOTA zlatý perlový náhrdelník - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI PERLOVÉ ŠPERKY

6. Luxusní soupravy

Budou pro vás a vaše nejbližší tyto Vánoce něčím speciální a vy hledáte dárek, který by odpovídal výjimečnosti této příležitosti? Prozkoumejte ladící sady speciálně sestavené našimi designéry. Díky nim máte jistotu, že zvolené šperky se budou hezky doplňovat.

souprava zlatých šperků s diamanty - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI SOUPRAVY ŠPERKŮ

7. Náhrdelník se srdcem

Jak lépe vyjádřit své city než odvěkým symbolem lásky? Řetízky se srdíčkem patří mezi ty nejoblíbenější modely v naší nabídce, a to nejen na Vánoce. Tento minimalistický šperk se stane skvělým doplňkem pro každou příležitost a milou připomínkou vaší lásky.

náhrdelník se srdíčkem ze žlutého zlata - KLENOTA Náhrdelník s přívěskem srdíčko se zlata - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NÁHRDELNÍKY SRDCE

8. Minimalistické pecky

Těžko byste hledali univerzálnější a nadčasovější doplněk než klasické peckové náušnice. Zvolit můžete zcela minimalistický design nebo zajímavý motiv, například trojúhelníky, měsíčky nebo motýlky.

nadčasové diamantové pecky - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NÁUŠNICE PECKY

9. Zlaté náušnice kruhy

Zlaté kruhy jsou nesmrtelné. Občas samozřejmě zažívají výraznější vrchol popularity, z módy ale v podstatě nikdy nevyšly – a nejspíš ani nevyjdou. Doporučujeme sáhnout spíše po drobnějších náušnicích s menším průměrem, ty jsou univerzální za každé okolnosti.

elegantní diamantové náušnice kruhy - KLENOTA náušnice kruhy žluté zlato - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI ZLATÉ NÁUŠNICE KRUHY

10. Zásnuby pod stromečkem

Vánoce patří mezi oblíbené příležitosti k žádosti o ruku. Pokud i vy uvažujete o tom, že letos přišla ta správná chvíle a vánoční atmosféra dodá vašim zásnubám jedinečné kouzlo, je na čase porozhlédnout se po prstýnku. Absolutní klasikou je zásnubní prsten s briliantem v bílém zlatě. A aby vaše zásnuby zůstaly nezapomenutelné, určitě využijte služeb profesionálních fotoateliérů, které váš jedinečný moment dokonale zachytí.

Zlatý zásnubní prsten s centrálním diamantem - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI ZÁSNUBNÍ PRSTENY

Vánoční nákupy v KLENOTA

Pokud jste se rozhodli pořídit k Vánocům šperk z naší nabídky, doporučujeme objednat s dostatečným předstihem. Šperky na objednávku dodáváme do 3 týdnů. Ruční výroba se zkrátka nedá uspěchat. Pokud jste výběr nechali na poslední chvíli, nezoufejte – i pro vás máme řešení. Více než 2 tisíce šperků máme připraveno skladem k odeslání do druhého dne.

Ke každému šperku KLENOTA dostanete certifikát pravosti a designovou krabičku. V rámci našeho servisu získáte také celoživotní čištění šperků zdarma. Pokud stále ještě váháte, uklidní vás prodloužená doba na výměnu či vrácení šperku, která je pro všechny předvánoční nákupy 100 dní. 

zásnubní prsten s diamantem- KLENOTA certifikát pravosti - KLENOTA

VYBRAT DOKONALÝ VÁNOČNÍ DÁREK