Přemýšlíte nad vhodným dárkem k svátku, narozeninám či jiné příležitosti? Chcete něco krásného a trvalého, ovšem nemáte příliš velký rozpočet? Za pěkný šperk nemusíte nutně utrácet jmění. Ukážeme vám hned několik takových, které udělají velkou radost, a přitom jsou cenově dostupné.

Nadčasové šperky na krk

Šperky na krk se skvěle hodí k vrstvení. Jednoduchý zlatý řetízek ocení jak ženy, které souzní s moderním trendem minimalismu a dávají přednost jemným, decentním doplňkům, tak ty, které rády experimentují a vytvářejí si originální kombinace.

Dá se jít i opačnou cestou a k řetízku, který už vaše blízká má a ráda nosí, pořídit samostatný přívěsek ve stejné barvě zlata. Vybírat můžete z hravých, romantických i klasických motivů od andílků a ptáčků až po křížky.

Mezi ty nejoblíbenější dárky z lásky bezpochyby patří náhrdelníky se srdcem. Své city takovým šperkem vyjádříte i beze slov. Pro extra romantický vzhled zvolte variantu v růžovém zlatě.

Náhrdelník se srdíčkem v růžovém zlatě - KLENOTA Zlatý náhrdelník se srdíčkem - KLENOTA

Univerzální náušnice z kvalitních materiálů

Existují dva typy náušnic, které by neměly chybět v žádné šperkovnici. Jsou minimalistické, vkusné a perfektně doplňují každý outfit. 

Základním doplňkem, který se perfektně hodí ke každodennímu nošení i výjimečným příležitostem, jsou elegantní pecky. Můžete zvolit jednoduchý motiv čistě ve zlatě nebo perlové pecky pro dotek přírodní krásy.

Nejspíš jste zaznamenali, že náušnice kruhy hlásí velkolepý návrat. Ukázaly se v poslední době na mnohých přehlídkových molech a vypadá to, že budou zase nějakou dobu patřit k oblíbeným šperkům.

Pokud hledáte originální dárek pro výjimečnou ženu, můžete se inspirovat žhavým módním trendem a vybrat náušnici na jedno ucho. Takový šperk ocení především ženy, které se nebojí být své a ukázat vlastní, jedinečný styl.

Minimalistické náušnice kruhy ze 14k zlata - KLENOTA Náušnice kruhy s přívěskem hvězdička - KLENOTA

Náramky na každý den

Půvabný náramek ze sladkovodních perel představuje klasiku oblíbenou napříč generacemi. Jako dárek tak potěší dceru, maminku i babičku. Vybírat můžete z bílých, růžových i barevných perel.

Zatímco perly mnoho žen preferuje spíše pro formálnější příležitosti, pro každodenní nošení se skvěle hodí minimalistické řetízkové náramky. Nabízí se spousta možností: elegantní náramek s hladkou tyčinkou v bílém zlatě, se srdíčkem v něžné růžové, nebo třeba s klíčkem na znamení další životní kapitoly.

Minimalistické šperky ze zlata - KLENOTA

Prsteny, které se jen tak neokoukají

I mezi prsteny stále sílí trend vrstvení. Proto jsme připravili speciální nabídku tzv. stackable rings, mezi kterými jistě vyberete ten pravý. Pokud hledáte něco vskutku unikátního, zvolte prsten s černým diamantem.

A na závěr pro vás máme speciální tip na jedinečný prsten, kterým zaručeně překvapíte: řetízkový prstýnek se srdíčkem se nabízí jako dárek k Valentýnu, k výročí nebo třeba k narozeninám.

Prsten se srdíčkem ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA Moderní zlaté prstýnky - KLENOTA

Věříme, že vám naše tipy na finančně dostupné dárky v podobě krásných, kvalitních šperků pomohly najít ten správný směr. Když výběru věnujete dostatečnou péči, obdarovaná to pozná a o to víc si daru bude vážit. Přejeme vám šťastnou ruku!

PROHLÉDNOUT SI VŠECHNY ŠPERKY DO 5 000 KČ