Snubní prsteny vyjadřují stejné hodnoty již po celá staletí, přesto v ateliéru KLENOTA jejich design posouváme neustále dál a hledáme nové a neotřelé formy tohoto tradičního šperku spojeného s láskou a manželstvím. I na tak malém prostoru jednoduchého kroužku se dá rozehrát symfonie tvarů, linií a diamantového třpytu. 

snubní diamantový prsten v designu chevron ve žlutém zlatě - KLENOTA KLENOTA

Objevte trendy ze světa snubních prstenů

Klasická podoba snubního prstýnku jako jednoduchého kroužku snad nikdy nevyjde z módy. V současnosti ovšem můžeme sledovat rostoucí zájem o diamantové snubní prsteny, které patří mezi našimi zákaznicemi mezi ty nejpopulárnější. 

Tuto volbu podporuje i jejich symbolický význam. Diamanty totiž od nepaměti znamenají věrnost, lásku a čistotu. Budoucí nevěsty si u nás mohou vybírat jak z minimalistických prstýnků v čistých liniích, tak i z těch něžných a velmi romantických. 

snubní sada prstenů ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA svatební šperky - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI PRSTENY S DIAMANTY

Eternity prsteny

Prstenům, které jsou osazené diamanty po celé obroučce, se říká eternity, a v ateliéru KLENOTA je máme v nabídce v mnoha různých stylech. Pokud vás zajímá, jak můžete vhodně kombinovat snubní prstýnek se zásnubním, nahlédněte do kategorie designově ladících sad

luxusní diamantové dámské snubní prsteny - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI ETERNITY PRSTENY

Chevron prsteny

Zlaté snubní prstýnky nemusí být jen jednoduché kroužky. Zajímavou alternativu nabízejí tzv. chevron prsteny, tedy prsteny tvarované do špičky. Tento design potěší zejména ty nevěsty, které plánují nosit po svatbě zásnubní i snubní prstýnek na stejném prstu.

dámské diamantové snubní prsteny ve žlutém zlatě - KLENOTA minimalistické prstýnky ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI CHEVRON PRSTENY

Diamant v netradičním brusu bageta

Klasický, nadčasový a zároveň originální a moderní snubní prsten; přesně to vám zajistí diamant v méně známém bagetovém brusu. Zářivý drahokam ve tvaru obdélníku dokonale zapadá do snubního prstenu a dodává mu zcela jedinečný, elegantní vzhled. 

snubní prsteny ze žlutého 14k zlata - KLENOTA moderní snubní prsteny s diamantem v brusu bageta - KLENOTA

Snubní prsteny s drážkou

I drobný detail dokáže dodat minimalistickému designu svěžest a osobitost. Přesvědčí vás o tom naše nové svatební prsteny s jemnou drážkou. Dámský prsten navíc přitáhne pozornost diamantovým třpytem. Připravili jsme hned několik variant s různým umístěním drážky, profilem prstenu a počtem diamantů, vždy samozřejmě ve všech barvách zlata.

snubní prsteny s ruční drážkou - KLENOTA

Každý z nich je jedinečný 

Snubní prstýnky, stejně jako všechny naše šperky, vyrábíme přímo v ateliéru KLENOTA v samotném srdci Prahy. Při navrhování i realizaci věnujeme pozornost každému detailu. Používáme nejmodernější technologie a rozmanité postupy. Věříme ale v to, že naprostým základem je poctivá ruční práce, kterou do každého prstýnku vkládají naši zkušení zlatníci. Inspirujte se při hledání snubních prstenů našimi bestsellery.

V našem portfoliu najdete stovky snubních prstenů z bílého, žlutého i růžového zlata. Nabízíme bohaté možnosti designů, ze kterých můžete vybírat přesně podle svých představ: různé profily, šířky, povrchové úpravy atd. 

sada snubních prstenů ve žlutém zlatě - KLENOTA svatba se šperky KLENOTA

Podle vašeho přání vám do snubních prstenů zhotovíme rytinu zdarma na míru přizpůsobenou šířce šíny, tvaru a fasování prstenu. Informujte se o možnostech rytí pro konkrétní vybrané modely, rádi vám poradíme. 

Ke každému šperku získáte certifikát pravosti, designovou krabičku a doživotní servis včetně čištění a první úpravy povrchu zdarma. Pro váš klidný nákup garantujeme 60denní lhůtu na vrácení či výměnu šperku a bezplatnou první úpravu nepadnoucí velikosti.

diamantový dámský snubní prsten ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NAŠE BESTSELLERY