Společnými jmenovateli nejnovějších módních trendů u svatebních prstenů je individualita a personalizace. Vybrané prstýnky by rozhodně měly odrážet váš styl a osobnost.

Snubní prsteny ze žlutého zlata KLENOTA

Barevné zlato

Snubní prsteny z bílého zlata jsou stále nejoblíbenější, ale velký návrat v posledních letech zažívá zlato žluté i růžové, zvláště ve formě minimalistických šperků, které se skvěle vrství a kombinují. Pokud jste milovníky růžového zlata, nebojte se o něm uvažovat. Je velice jemné a romantické a krásně ladí s barvou pleti.

Snubní prsteny z růžového zlata KLENOTA

Drahé kameny

Použití diamantů a jiných drahokamů je další možností, jak ozvláštnit dámský snubní prsten a učinit z něj jedinečný módní doplněk, aniž byste mu ubrali na univerzálnosti. Úžasně vypadá například prstýnek typu eternity s brilianty nebo malý černý diamant vložený do tenkého kroužku. Při výběru kamenů do snubních prstýnků dbejte na jejich vyšší tvrdost.

Snubní prsteny s diamanty KLENOTA

Organické prvky

Možná se poohlížíte po něčem neotřelém. Pokud jste spíše přírodní typ a líbí se vám tyto motivy i v módě a doplňcích, jistě vás zaujme prsten, který svým povrchem připomíná kůru stromu nebo prsten s nepravidelně umístěnými brilianty různé velikosti, evokující kapky rosy třpytící se na vašem prstu.

Snubní prsteny KLENOTA se speciálně upraveným povrchem

Vrstvení

Snubní prsten pro vás bude velmi důležitým šperkem s výraznou symbolickou a emocionální hodnotou, ale pravděpodobně nebude jediný ve vaší sbírce. Je proto výhodné přemýšlet nad tím, jak ho budete kombinovat s dalšími kousky. Na tento aspekt se můžete zaměřit již při výběru zásnubního prstenu. Oba prsteny lze nosit na jednom prstu tak, aby si nepřekážely ani mechanicky ani stylově, a dokonce do sebe mohou přímo zapadat, jako kdyby byly stvořeny jeden pro druhý.

Zásnubní a snubní prsten KLENOTA v kombinaci

Aktuální trend tzv. stackable rings (prstenů vhodných k vrstvení) s tímto pojetím více než rezonuje.

Zlaté prsteny KLENOTA - tzv. stackable rings

Rozmanitost v jednotě

To nemusí být jen odvěký princip krásy, ale i váš přístup k volbě snubních prstýnků. Dámský prsten z růžového zlata ozdobený brilianty a hladký pánský prsten ze zlata bílého? I tak může vypadat vaše ideální kombinace. Nejdůležitější je, abyste se oba s tím svým prstenem maximálně ztotožnili. Spojovacím prvkem pak může být např. povrchová úprava, diamant zasazený do vnitřku prstenu a samozřejmě rytina – datum svatby, vaše oblíbené motto nebo cokoli, čemu rozumíte jen vy dva.

Snubní prsteny z růžového a bílého zlata KLENOTA