Vytvořit výjimečný zásnubní prsten, to je královská disciplína klenotnického řemesla. Obvykle se do něj zasazují ty nejdražší kameny a na jeho design se kladou velké nároky. Měl by totiž ohromit budoucí nevěstu svou krásou na první pohled. V ateliéru KLENOTA vám chceme vždy přinášet to nejlepší, a proto nabídku zásnubních prstenů každý rok rozšiřujeme o další moderní, ovšem nadčasové šperky. Podívejte se, které prstýnky dostanou šanci zazářit při žádost o ruku v roce 2023.

Lab grown diamant: zázrak vytvořený člověkem

Diamanty laboratorního původu otevřely cestu k zásnubnímu prstenu s výrazným čirým kamenem jedinečných kvalit. Pyšní se stejnými vlastnostmi jako přírodní diamanty – stejnou tvrdostí, odolností i leskem, a navíc vynikají vysokou čistotou a dokonalou vnitřní strukturou. Díky příznivější ceně ve srovnání s podobně velkými přírodními kameny již není zásnubní prsten s dechberoucím solitérem luxusem pro pár vyvolených.

Zásnubní prsteny s lab grown diamanty oslní na první pohled. Letošní novinky zaujmou centrálním kamenem v netradičním brusu: čtvercovém princess cut a jemném pear cut (kapka). Vybírat můžete z minimalistických modelů, v nichž k sobě plnou pozornost poutá solitérní diamant, nebo zdobenějších designů, kde záři centrálního kamene zvýrazňují drobné přírodní brilianty na obroučce. Ke každému šperku KLENOTA s LG diamantem zdarma získáte certifikát pravosti od mezinárodní gemologické laboratoře.

Luxusní zásnubní prsten s lab grown diamantem v brusu kapka - KLENOTA snubní diamantový prsten a zásnubní prsten s diamantem v brusu princess - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI PRSTENY S LAB GROWN DIAMANTY

Chevron prsteny s barevným drahokamem

Stále větší popularitě se těší zásnubní prstýnky s barevným drahokamem a originální chevron design, tedy tvar do špičky. Ten ocení zejména ženy, které rády nosí více prstenů na jednom prstu. V našich zásnubních novinkách jsme se rozhodli oba tyto trendy spojit. Vznikly tak jedinečné modely, které překvapí sofistikovanými detaily.

Vybírat můžete ze všech barev zlata a několika jedinečných drahokamů. Bude to modrý safír, zelený smaragd, červený rubín, nebo méně známý růžový turmalín? Vodítkem mohou být barvy, které žena nejčastěji nosí. Pro ty, kteří rádi myslí dopředu, jsme připravili dokonale sladěné soupravy svatebních chevron prstenů, které se dají nosit na jednom prstu hned dvěma způsoby.

diamantové chevron prsteny - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI CHEVRON PRSTENY

Diamantová klasika v moderním pojetí

Když jde o hledání exkluzivního šperku, se kterým muž požádá svou partnerku o ruku, stále hrají prim diamantové prsteny. Zásnubní prstýnky si tradičně spojujeme s představou jednoduchého zlatého kroužku s jedním výraznějším briliantem. Ovšem i klasika může mít více podob, a to díky drobným detailům, které dotvářejí celkový styl šperku.

Takovým detailem může být například netradiční brus diamantu. Do našich nových modelů s diamanty jsme zvolili výrazný asscher cut a emerald cut. Oba krásně vyniknou díky jednoduchému designu v provedení z bílého 14k zlata.

Velmi oblíbené jsou také halo prsteny, tedy modely s výrazným centrálním diamantem, který obklopují drobné brilianty. Mezi novinkami pro rok 2023 proto najdete také výjimečný prsten z růžového zlata, který navíc zaujme dvojitou řádkou briliantů i na obroučce.

diamantový halo prsten ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA luxusní diamantové prsteny s lab grown diamanty - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI DIAMANTOVÉ PRSTENY

Vše pro vaši spokojenost

Všechny šperky KLENOTA vznikají přímo v našem ateliéru v historickém centru Prahy. Při jejich navrhování i výrobě zaměřujeme pozornost i na ty nejmenší detaily. Každému zásnubnímu prstenu se v naší dílně věnují zkušené zlatnice a zlatníci. Klademe důraz na to, aby se moderní technologie a poctivá ruční práce vzájemně doplňovaly.

V našem portfoliu najdete stovky zásnubních prstenů z bílého, žlutého i růžového zlata. Rádi vyjdeme vstříc vašim přáním. Ke každému šperku získáte certifikát pravosti, designovou krabičku a doživotní servis včetně čištění a první úpravy povrchu zdarma. Pro váš klidný nákup garantujeme 60denní lhůtu na výměnu či vrácení šperku a bezplatnou první úpravu nepadnoucí velikosti.

diamantový zásnubní a snubní prsten v bílém 14k zlatě snubní a zásnubní prsten s diamante, v brusu kapka z bílého 14k zlata - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NAŠE BESTSELLERY