Zásnubní i snubní prsten patří v životě ženy k nejdůležitějším šperkům. Nejpozději ve chvíli, kdy nevěstě přistává na levém prsteníčku snubní prstýnek, vyvstane otázka: jaká budoucnost čeká ten zásnubní? Poputuje na druhou ruku? Nebo bude zářit po boku snubního na stejném prstu?

Ladící sady zásnubních a snubních prstenů

V ateliéru KLENOTA jsme navrhli ladící sady zásnubních a snubních prstenů. Věříme totiž, že tyto dva prsteny k sobě patří a zaslouží si být nošeny každý den. V momentě, kdy vybíráte zásnubní prsten, můžete již pokukovat po tom snubním. Budete tak mít jistotu, že k sobě oba prsteny jednou krásně zapadnou. Další možností je pořídit vysněný svatební set najednou.

zásnubní a snubní prsten s diamanty v bílém zlatě - KLENOTA

Dokonalé snoubení

Záměr naší nové kolekce bylo vytvořit kombinace zásnubních a snubních prstenů, které se designově doplňují a jeden druhému nepřekáží. Nadčasové zásnubní prsteny s diamanty i barevnými kameny skvěle ladí s diamantovými snubními prsteny. Nechte se vtáhnout do světa zamilovaných šperků a směle se inspirujte nápady našich designérů.

Set zásnubního a snubního prstenu s diamanty žluté zlato - KLENOTA

Tipy, jak sladit zásnubní prsten se snubním

Prsten se solitérním diamantem a half eternity snubní prsten

Elegantní a nadčasová kombinace. Diamanty dnes nejsou jen výsadou zásnubního prstenu, ale prorazily i na poli prstenů snubních. Zlatý kroužek v jednoduchém designu, kterému vévodí jeden solitérní diamant, patří mezi nejoblíbenější typy zásnubních prstenů. A nevidíme žádný důvod, proč by musel zůstat o samotě. Diamant může být prvkem, který oba prsteny propojí. Zvolit můžete třpytivý „half eternity“ prstýnek, který má polovinu obvodu posetou třpytivými diamanty.

Diamantový set v bílém zlatě - KLENOTA

Prsten se třemi diamanty a zvlněný snubní diamantový prsten

Dvojice, které nechybí dynamikaDoplňují se tam, kde je to potřeba, ale jinak si nechávají svůj vlastní prostor pro seberealizaci. Taková je dvojice zvlněného snubního prstýnku s moderním diamantovým zásnubním prstenem. Každý z prstenů je jiný, a přesto jdou výborně dohromady. Zvlněný snubní prsten se tvarově přizpůsobí vystupujícím kamenům, a set tak vypadá velmi harmonicky.Set diamantových prstenů bílé zlato - KLENOTA

Prsten s barevným drahokamem a eternity prstýnek

Romanticky růžový turmalín nebo vznešeně zelený smaragd je originální volbou kamene pro zásnubní prsten. Obroučka s barevným drahokamem v emeraldovém brusu je po obvodu ještě ozdobena diamanty, a proto dokonale souzní s „half eternity“ snubním prstýnkemVýsledkem je výrazný celek, který si nezadá s ledajakým koktejlovým prstenem.

Zásnubní prsten s turmalínem a diamantový snubní eternity prsten - KLENOTA

Podívejte se na naše sady zásnubních a snubních prstenů a vyberte si ty výjimečný pro vás.