Méně bývá více a v jednoduchosti je krása. Právě tato hesla nás inspirovala při výběru šperků pro nadcházející podzimní sezónu, která se ponese v duchu minimalismu a elegance. Správně zvolené šperky v jednoduchém designu podtrhnou vaši osobnost, jsou nadčasové, stále moderní a dají se nosit na nespočet způsobů. 

Fantazii se meze nekladou

K vrstvení a kombinování se skvěle hodí zlaté prsteny v minimalistickém pojetí. Jejich velkou výhodou je variabilita a nekonečně mnoho kombinací. Prsteny s perlou jsou originální a netradiční, dokonale ladí s dalšími perlami i s drahými kameny. Trendem poslední doby jsou také výrazné pečetní prsteny v lesklém i matném provedení.

Čistá přírodní krása

Tradiční bílé perly kulatého tvaru jsou nestárnoucí klasikou, která se dá vmžiku přetvořit do současné a svěží podoby. Pokud toužíte po obzvláště výjimečném šperku s prvkem originality, jistě vás zaujmou barokní perly nepravidelného tvaru, které působí mladistvě a lehce bohémsky. Velké oblibě se těší také přírodní drahokamy v pastelových barvách v kombinaci s růžovým či bílým zlatem a diamanty.

Něžný dotek luxusu

Řetízkové náramky KLENOTA jsou jemné a nenápadné, přesto přitáhnou pozornost svou jedinečností a čistým zpracováním. Náramky s drahokamy upoutají samy o sobě, ale můžete se s nimi rovněž směle pustit do vrstvení a vykouzlit si tak svou vlastní barevnou kombinaci.

Za poskytnutí interiérů pro focení děkujeme partnerskému hotelu Augustine (a Luxury Collection Hotel, Prague).