Náramky právem patří k těm nejoblíbenějším šperkům. Jedním z důvodů je i to, že na rozdíl od náušnic a náhrdelníků si pohled na náramek může užít i ten (nebo spíš ta), kdo ho zrovna nosí. A tak ať už vybíráte dárek pro někoho blízkého, nebo si chcete udělat radost krásným a univerzálním doplňkem, stojí za to dát náramkům šanci. A pamatujte, že náramky přímo vybízejí k vrstvení, takže pokud váháte, který vybrat, můžete jich na ruce zkombinovat hned několik! Pro inspiraci vám přinášíme výběr těch nejoblíbenějších modelů z ateliéru KLENOTA.

Minimalismus jako základ

Čisté linie, hladké zpracování, střídmost. Minimalistické šperky upřednostňují kvalitu před kvantitou a sází na jednoduchost a praktičnost. Jsou sice nenápadné, umí ale zaujmout svou jedinečností a každému outfitu dodají nádech elegance. Pár takových šperků s všestranným využitím by ve vaší sbírce nemělo chybět. Rozšířit ji můžete například řetízkovým náramkem s drobným diamantem v tradičním kulatém brusu.

náramek s diamantem a přívěskem křížkem v růžovém 14k zlatě - KLENOTA minimalistické řetízkové náramky ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI ŘETÍZKOVÉ NÁRAMKY

Objevte kouzlo drahých kamenů

Nádech jedinečnosti může minimalistickému šperku dodat také barevný drahokam. Široká paleta odstínů kamenů a možnost výběru ze žlutého, bílého nebo růžového 14k zlata vám poskytne prostor pro kreativní vyjádření. Vykouzlíte tak originální šperk, který perfektně vystihne vaši osobnost. Nebojte se neotřelých kombinací. Jemný náramek z růžového zlata s jasně modrým kulatým topazem zaujme na první pohled.

řetízkový náramek s barevným drahokamem v růžovém zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI NÁRAMKY S DRAHOKAMY

Luxusní trend, který jen tak nepomine

Navzdory tomu, že se tenisové náramky poprvé objevily už ve 20. letech 20. století, svůj současný název přijaly až v 70. letech, kdy je proslavila velmi populární a úspěšná tenistka Chris Evertová. Tento nestárnoucí symbol elegance charakterizuje symetrická řada diamantů nebo jiných drahokamů. Tenisový náramek působí velmi sofistikovaně a perfektně se hodí jak ke slavnostnímu, tak i neformálně laděnému outfitu.  

luxusní diamantový náramek v bílém 14k zlatě - KLENOTA zlatý tenisový diamantový náramek - KLENOTA

Srdce řekne vše

Těžko bychom hledali ikoničtější symbol lásky než srdce. Potěší na Valentýna, na výročí i pod vánočním stromečkem. Udělá ale radost i malým slečnám nebo nejlepším kamarádkám. Láska má mnoho podob – a stejně tak i šperky zdobené srdcem. Pokud si nejste jisti, který pro vaši milovanou vybrat, doporučujeme řetízkový náramek z nadčasových materiálů.

minimalistické šperky se srdíčkem ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA

Rozzařte léto svěžím barevným pokladem

S létem většinou přichází i chuť oživit naši šperkovnici nějakým novým, netradičním doplňkem. Inspirujte se nejnovějšími módními trendy a vyberte si v naší nabídce náramků s minerály. Výrazné, nepřehlédnutelné šperky z minerálních kamenů ocení zejména ženy s vytříbeným, osobitým stylem. Prohlédněte si třeba náramek z fasetovaných akvamarínů a jemných kuliček ze 14k zlata. 

minerální náramek - KLENOTA minerální náramky - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI MINERÁLNÍ NÁRAMKY

Půvab přírodní krásy

Perly symbolizují čistotu a dokonale podtrhují přirozenou ženskou krásu. Jejich lesk zaujme na první pohled. V nabídce ateliéru KLENOTA najdete klasické perlové náramky z bílých, růžových i tmavých sladkovodních perel, ale i jedinečné modely v moderním, svěžím designu. Například tento pevný náramek zakončený zlatou kuličkou a bílou perlou.

perlové náramky ve žlutém 14k zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI PERLOVÉ NÁRAMKY

Dodejte náramku osobitost

Hledáte originální dárek? Vložte do šperku kousek sebe a nechte ho ozdobit rytinou. Zanechte na něm vzkaz, symbol či datum jako vzpomínku na významný den. Vznikne tak naprosto jedinečný klenot s hlubokým významem. Zvolte například řetízkový náramek z růžového zlata, který zdobí hladká plochá tyčinka a kulatý diamant v zasazení typu bezel. 

Náramek s černým diamantem v růžovém 14k zlatě - KLENOTA Minimalistický náramek s destičkou v růžovém zlatě - KLENOTA