Touha zkrášlovat a zdobit se často provází holčičky už od malička. Kvalitní šperk navíc nemá jen ozdobnou funkci, ale díky své odolnosti slouží jako vzpomínka na dětství i po letech. Právě proto jsme se v ateliéru Klenota rozhodli vytvořit kolekci pro děti plnou půvabných motivů. A kdo ví, třeba se některé z těchto dětských šperků budou nakonec předávat v rodinách z generace na generaci.

Zlaté šperky něco vydrží

Pro své malé princezny můžete v nově rozšířené kolekci vybírat různé druhy šperků ve všech barvách zlata. Najdou se tu třeba klasické náušnice ze žlutého zlata pro tradičně smýšlející, řetízky s přívěsky ze zlata bílého i šperky s diamanty v růžovém zlatě pro malé parádnice. A proč je právě zlato jedním z nejvhodnějších materiálů u šperků pro děti? Je to díky jeho vlastnostem – je hypoalergenní, ustojí každodenní nošení a stačí mu minimální péče.

dětské zlaté kytičkové náušnice s diamanty KLENOTA dětský zlatý náramek se srdíčkem KLENOTA

Oblíbená zvířátka

Které dítě by nefascinovala zvířecí říše. Pokud se vašemu potomkovi obzvlášť líbí motýlek, ptáček nebo beruška, máte nejspíš motiv z kolekce předem vybraný. Berušky najdete jako peckové náušnice, ptáčci zdobí náušnice i řetízky a motýlci navíc ještě náramky.

zlaté náušnice s diamanty v motivu berušky - KLENOTA

Inspirováno přírodou

S přírodními motivy u zvířátek nekončíme. V kolekci se pro děvčátka dál nabízí trojlístky. Ty efektně vyniknou v sadách na náušnicích a řetízku s přívěskem.

dětský set náhrdelníku a náušnic z 14k zlata s motivem trojlístku KLENOTA

Něžnost hodná malých slečen

Obzvlášť jemné jsou motivy srdíček a kapek, které se hodí jak k úplně malým dívenkám, tak i dospívajícím slečnám. Kapky najdete na náušnicích a řetízcích, srdíčka zdobí i náramky.

zlaté náramky s kytičkou po maminku a dceru KLENOTA dětské zlaté náušnice s diamanty s motivem kapky KLENOTA

Při výběru berte ohled na věk a povahu dítěte

Stejně jako dospělí i děti potřebují, aby jejich šperky odpovídaly jejich životnímu stylu. Pro neustále někde pobíhající, aktivní holčičku budou praktické třeba peckové náušnice. Malé slečny, které už cítí za šperk zodpovědnost, budou opatrné i na řetízek s přívěskem nebo náramek. Ať už budete dětský šperk vybírat k jakékoliv příležitosti, možností je v této kolekci spousta.

TIP: Pokud chcete k narozeninám dopřát dítěti i například kus oblečení, obraťte se na eshop ProMrnousky.cz.

dětská kolekce zlatých šperků s diamanty KLENOTA