Déšť v sobě ukrývá krásu, melancholii i čistotu. Když se na jaře nebo v létě náhle spustí déšť, zdá se, jako by z nebe padaly tenké provázky vody. Jak by to vypadalo, kdyby ty provázky byly ze zlata a místo kapek padaly diamanty?

V autorské kolekci šperků Rain jsme se pokusili tuto mnohovrstevnost a bohatost deště zachytit. Kolekci charakterizuje základní geometrický tvar rovné linie. Je plná trendy šperků, které zaujmou nápaditým minimalistickým designem a precizním zpracováním.

moderní diamantový prsten ze žlutého 14karátového zlata - KLENOTA zlaté diamantové prsteny na malíček - KLENOTA

Mistrovství skryté za zdánlivou jednoduchostí

V jednoduchosti rovné linie jako by se skrývala výzva: jak z této zdánlivé banality vytvořit krásný šperk. Navíc i když výsledek vypadá velmi jednoduše, vyžaduje naprosté zlatnické mistrovství a ty nejmodernější metody.

Pro dosažení dokonalé rovné linky je totiž potřeba pracovat s velkým zvětšením, hladké tyčinky ze zlata musejí být perfektně vyleštěné a ty diamantové zase vyžadují naprostou preciznost při fasování kamenů.

KLENOTA představuje novou kolekci Rain

Jemný déšť zlata a diamantů

Všechny šperky v kolekci jsou vyrobeny ze 14karátového zlata. Vybírat můžete ze tří oblíbených barev tohoto kovu: bílé zlato působí čistě a elegantně, žluté klasicky a nadčasově, a to růžové něžně a romanticky.

V kolekci najdete především náhrdelníky a visací i drobné náušnice, kterým prostý a zároveň výrazný motiv rovné linie přirozeně sluší. Dobře ale zlaté a diamantové tyčinky vypadají i na náramcích. Překvapí také originální prsteny včetně prstýnků na malíček nebo moderní ear cuff náušnice.

Náušnice na jedno ucho - KLENOTA moderní minimalistické šperky z pravého 14karátového zlata - KLENOTA

Osobité vyjádření a originalita

Šperky v kolekci Rain působí velmi moderně a jsou ideální ke každodennímu nošení. Dají se z nich vytvářet originální kombinace, mohou působit výrazně i zcela nenápadně. Ačkoli bylo mnoho z nich inspirováno konceptem melancholie, navrhovali jsme je tak, aby působily stylově při každé příležitosti.

Každá žena se může rozhodnout, jakým způsobem je zrovna bude nosit. Umožňují jí vyjádřit její osobitý styl a třeba i momentální emoce a náladu.

Zlatý prsten s diamantem na malíček - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI CELOU KOLEKCI RAIN