Vysnili jsme si kolekci zásnubních prstenů pro ženu 21. století. Jaká podle nás taková žena je? Je elegantní a moderní, sleduje aktuální módní trendy, ale umí je přizpůsobit svému stylu, je svá a nezávislá, umí si jít za tím, co chce, a dopřát si luxus, jaký si zaslouží. Taková žena nám byla inspirací při navrhování naší nejnovější kolekce Le Grand

Z této inspirace se postupně rodila představa oslnivých zásnubních prstenů, které by v sobě spojovaly to nejlepší z minulosti a současnosti. Vytvořili jsme luxusní a okázalé designy, které ztělesňují dokonale vyváženou kombinaci tradice a moderní svěžesti. Klasické linie v čistém zpracování jsme oživili promyšlenými, originálními detaily. A do hlavní role jsme zasadili výrazné diamanty laboratorního původu vybroušené do netradičních tvarů

Ruční výroba šperků - KLENOTA luxusní zlaté prstýnky ze 14k zlata s lab grown diamanty - KLENOTA

Oslňte jedinečným prstenem

Kouzlo kolekce Le Grand tak spočívá v moderním, ale nadčasovém designu, který staví na nápadných centrálních kamenech v tzv. fancy výbrusech. Kolekci dominují velké čtyřboké diamanty ve výbrusech emerald a asscher a elegantní oválné diamanty. Právě čtvercový asscher cut je skutečným unikátem: pro kolekci Le Grand si ho necháváme brousit na zakázku. V této velikosti a kvalitě není tento tvar běžně dostupný.

Luxusní prsten s lab grown diamantem ze 14k zlata - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI PRSTENY S LAB GROWN DIAMANTY

Prsteny v kolekci Le Grand jsou vyrobeny ze 14k zlata, každý model je k dispozici v bílé, žluté i růžové variantě. Ke každému navíc získáte certifikát pravosti vydaný mezinárodní gemologickou laboratoří.

Ať už vybíráte zásnubní prsten, nebo dárek ke kulatému výročí svatby či významným narozeninám, v kolekci Le Grand najdete dokonalou inspiraci.

Prsten s diamantem laboratorního původu včetně mezinárodního certifikátu - KLENOTA Luxusní diamantové prsteny ve 14k zlatě - KLENOTA

Proč lab grown diamonds?

Příběh lab grown diamantů určených pro klenotnické účely se začal psát teprve před pár lety. Diamanty laboratorního původu jsou pravé diamanty – mají stejné chemické složení, a dokonce i identické fyzikální a optické vlastnosti jako přírodní diamanty. Jsou stejně krásné, odolné a vynikají vysokou čistotou. A každý je originál.

Oproti přírodním diamantům jsou navíc cenově dostupnější. Lab grown diamanty tak představují cestu k většímu průhlednému drahokamu, kromě velikosti v nich totiž získáváme dokonalou čistotu a vnitřní strukturu za dobrou cenu.

Kolekce prstenů s lab grown diamanty ve 14k zlatě - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI CELOU KOLEKCI LE GRAND