Motiv klíče si spojujeme s mnoha významy. Některé ho provázejí už tisíce let, jiné získal relativně nedávno. Bohatství, moc a významné společenské postavení. Láska. Začátek něčeho nového. Tajemství. Svoboda…

Vznik našich šperků s klíčky inspirovalo právě jedno z těch historicky novějších spojení. Nápad na tuto novinku, která se tak trochu vymyká klasické nabídce ateliéru KLENOTA, se zrodil z chuti připomenout si 17. listopad 1989. Cinkání klíčů tehdy ukončilo jednu kapitolu československé historie. A proto právě klíči chceme oslavit ideály, které Sametová revoluce ztělesňovala: naději, svobodu a víru v budoucnost.

Zlaté přívěsky klíčky - KLENOTA

Klíček jako ozdoba: vystupte z davu s originálním šperkem

Velkou výhodou motivu klíče je to, že si v něm každý najde to své. Ať už tedy pro vás má vzpomínka na listopad ’89 speciální význam, nebo jen hledáte jedinečný šperk s nádechem hravosti, případně chcete oslavit novou kapitolu svého života, šperk s klíčkem je skvělá volba.

Přívěsek klíček z bílého, růžového a žlutého zlata - KLENOTA

V naší nabídce najdete jednoduché zlaté náramky a náhrdelníky s drobnými klíčky i luxusnější přívěsky zdobené diamanty. Vyberte si mezi nimi nový oblíbený kousek do své sbírky šperků nebo třeba zajímavý dárek pro někoho blízkého.

Přívěsek klíček z bílého zlata a náhrdelník klíč s diamanty - KLENOTA