K létu patří přírodní materiály a jednoduchost. Platí to nejen pro oblékání, ale také pro doplňky. Minimalismus a inspirace přírodou představují skvělou cestu, jak vkusně předvést svůj osobitý styl. A přesně v tomto duchu se nese nová autorská kolekce KLENOTA s názvem Luster – je svěží, moderní i hravá a staví na jemném půvabu bílých sladkovodních perel.

Minimalistické šperky pro každý den

V kolekci Luster najdete jemné náramky, náušnice – zejména visací, prsteny, přívěsky i řetízkové náhrdelníky. Všechny mají společné čisté linie a jednoduchou, univerzální eleganci. Skvěle se hodí ven k letním šatům, ale krásně doladí i formálnější outfit. Rozhodně je nemusíte na konci léta uklízet do šperkovnice, užijete je po celý rok. A díky nadčasovému designu nevyjdou po jedné sezóně z módy.

zlaté diamantové prstýnky se sladkovodní perlou - KLENOTA perlové šperky ze 14k zlata z nové kolekce Luster - KLENOTA

Šperky z nové kolekce KLENOTA navíc můžete bez obav kombinovat a vrstvit nejen mezi sebou, ale také s dalšími klenoty. Bílé perly jemně doladí například výrazné, barevné drahokamy nebo masivní řetízky či pečetní prsteny. Nemusíte se bát popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet nejrůznější hravé kombinace.

prsten ze žlutého zlata se sladkovodní perlou - KLENOTA

Příjemně překvapí několik variabilních šperků, které se dají nosit různými způsoby. Prstýnek s drobnou perlou, který lze nosit na prstu nebo zavěšený na řetízku; kruhové náušnice se sundavacím perlovým přívěskem; oboustranné visací náušnice… Je jen na vás a vaší náladě, jakou variantu zrovna zvolíte.

Nadčasová krása zlata a perel

Žluté zlato opakovaně překvapuje novými vlnami popularity. Někdy se trochu schová do stínu bílého zlata nebo originálních trendy novinek, ale jeho klasický vzhled si vždy znovu najde cestu na výsluní. Šperky ze žlutého zlata sluší všem barevným typům. 

zlaté náhrdelníky se sladkovodními perlami - KLENOTA perlové náhrdelníky a zlaté řetízky - KLENOTA

I perly v posledních letech zažívají velký návrat. V ateliéru KLENOTA rádi objevujeme jejich různé stránky a ukazujeme, že perly umějí být i moderní, svěží a mladistvé. Pro kolekci Luster jsme zvolili bílé sladkovodní perly jako symbol něžné ženské krásy a jemného půvabu.

Spojením žlutého zlata s bílými perlami vzniká elegantní kontrast. Zlato dodává šperkům v nové kolekci hřejivý nádech a dokonale zdůrazňuje přírodní lesk perel.

visací náušnice s perlami ze žlutého 14k zlata - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI CELOU KOLEKCI LUSTER