Vaše maličká roste jako z vody a stává se z ní malá slečna… Možná už přišel čas na první velký dárek. Šperk nám dělá radost a doprovází nás životem a třeba se jednou bude ve vaší rodině předávat i z generace na generaci.

První dětské náušnice

Prvním šperkem v životě malé holčičky nejčastěji bývají náušnice v klasickém žlutém nebo něžném růžovém zlatě. Díky použití kvalitního a odolného materiálu se nemusíte bát poškrábání či jiného poškození. Před ztrátou zase ochrání vhodné zapínání: u dětských náušnic se nejčastěji setkáte s brizurou neboli zapínáním vpředu, u pecek pak se šroubkem.

Pokud vybíráte dárek pro opravdu malou princeznu, prohlédněte si náš speciální výběr náušnic pro miminka, vhodných pro děti cca do 6 let.

dětské diamantové náušnice - KLENOTA Roztomilé dětské náušnice se srdíčky - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI DĚTSKÉ NÁUŠNICE

Náramky a náhrdelníky pro větší slečny

Dětské náhrdelníky a náramky nabízejí pestré možnosti: můžete pořídit sladěnou sadu, dva náramky v různých barvách zlata nebo třeba několik různých přívěsků, které se dají střídat podle nálady. 

Hodí se tak především pro to období, kdy už si vaše dcera začíná sama vybírat, co chce nosit a jak se chce zdobit. Navíc už si umí dát větší pozor, aby si při divočejší hře šperk nepřetrhla.

Dětský náramek se srdíčkem ze zlata - KLENOTA Šperky pro děti ze zlata - KLENOTA

PROHLÉDNOUT SI DĚTSKÉ ŠPERKY

Veselé dětské motivy

Když už zvolíte typ šperku, zbývá ještě vybrat symbol, který ho bude zdobit. V naší nabídce najdete celou řadu možností od přírodních motivů, jako jsou kytičky, motýlci, ovoce nebo ptáčci, přes hvězdičky a měsíčky až po andílky a srdíčka.

I když se to možná nezdá, pro dívky jsou některé dárky svým způsobem životní milníky: první pravý šperk, první boty na podpatku, první make-up… Možná si ještě plně neuvědomují, co dárek v podobě šperku znamená. O to větší význam však pro ně může mít v budoucnu, kdy se k němu připojí i krásná vzpomínka na spokojené dětství a milovanou rodinu.

Roztomilé náhrdelníky pro děti - KLENOTA

INSPIRUJTE SE NAŠÍM VÝBĚREM