Srdce patří mezi nejvíc ikonické motivy v historii šperků. Ateliér KLENOTA představuje jeho hravou, a tak trochu neposednou variantu. Srdce, které je otevřené všemu, co může přijít. Srdce, které se nechává zlákat novými zážitky. Seznamte se s kolekcí variabilních šperků Open Heart.

Moderní náušnice ve tvaru srdce ve žlutém zlatě - KLENOTA Moderní náušnice ve tvaru srdce ve žlutém zlatě z kolekce Open Heart - KLENOTA

Noste svou lásku v srdci každý den

Láska má mnoho forem, stejně jako její nejznámější symbol srdce. Naše nová kolekce Open Heart oslavuje lásku, která nám dává volnost a svobodu. Proto jsme navrhli moderní, svěží a odlehčené šperky, do kterých jsme vnesli princip variability, pohybu a nespoutanosti. Díky speciálnímu uchycení lze srdce nosit několika možnými způsoby. Dovolte řetízku volně klouzat a nechte se překvapit, co s vaším srdcovým šperkem dokážete vykouzlit.

Kolekce Open Heart kombinuje klasický romantický symbol a jednoduché linie v luxusním provedení ze 14k zlata a diamantů. Hodí se jak na pracovní schůzku, tak i na rande nebo večírek. Šperky se dají vrstvit a kombinovat s dalšími kousky pro výraznější efekt. Umožňují uplatnit kreativitu a nosit je podle momentální nálady a outfitu.

Minimalistický řetízek v růžovém zlatě se srdíčkem a diamantem - KLENOTA Zlatý diamantový přívěsek srdce a řetízek s diamantem - KLENOTA

Jeden šperk, několik způsobů nošení

Do hry jsme zapojili kromě klasických čirých i méně známé černé a champagne diamanty. S náhrdelníkem ve tvaru otevřeného srdce s originálně zavěšeným provrtaným diamantem vyčarujete hned několik různých variant, takže s jedním šperkem vlastně získáte několik dalších. Náhrdelníky můžete doplnit ladícími srdcovými náušnicemi ve stylu kruhů nebo něžným náramkem.

Zapátrejte v kolekci Open Heart, pokud chcete šperkem vyjádřit lásku ženě vašeho srdce, a být jí tak stále na blízku. Najdete zde dokonalý dárek k Valentýnu, výročí, narozeninám a mnoha dalším příležitostem.

Náhrdelníky s přívěskem ve tvaru srdíčka doplněné diamanty - KLENOTA Kolekce zlatých šperků a přívěsku srdce - KLENOTA