Typy náramků – zvolte ten pravý

Náramky mají své pevné místo ve šperkovnici každé ženy. Je to typ šperku, který v sobě často nese symboliku, jako je přátelství, láska, ochrana. V ateliéru KLENOTA vyrábíme náramky ze 14k zlata, doplněné o diamanty nebo drahokamy. Naše náramky mají promyšlený design, jsou pohodlné a vždy zaujmou kvalitou zpracování a nějakým zajímavým detailem. Následující řádky vám pomohou vybrat ten správný typ, ať už chcete udělat radost sobě nebo ho pořizujete jako dárek pro milovanou osobu. Stylový náramek se totiž hodí vždy a mezi dárky nikdy nezapadne!

Řetízkové náramky s diamantem

Tento typ náramku je ideálním basic kouskem, který žena téměř nemusí sundat z ruky. Diamantová ozdoba dodává šperku ženskost a eleganci. Náramek můžete bez problémů kombinovat s dalšími šperky z naší kolekce a vytvořit si tak svou vlastní soupravu, která se stane vaším poznávacím znamením. Jeho velkou výhodou je jemnost, díky které nijak nepřekáží ani při práci u počítače, což jistě mnoho žen ocení.

Náramek ze žlutého zlata se srdíčkem a diamanty - KLENOTA Zlaté diamantové řetízkové náramky - KLENOTA

Flexi náramky

Flexi náramky jsou specialitou ateliéru KLENOTA. Jsou navrženy tak, aby se snadno nasazovaly a krásně na ruce seděly. I když vypadá obroučka pevně, dá se doširoka rozevřít a zpátky stlačit tak, aby se dokonale přizpůsobila každé ruce. Zároveň můžete  experimentovat s tím, jak vysoko je na předloktí nasadíte. I tento typ náramku doporučujeme pro každodenní nošení, ale rozhodně obstojí i jako doplněk společenských šatů. Jsou totiž nepřehlédnutelné.

Flexi pevný náramek ve žlutém zlatě - KLENOTA

Perlové náramky

Perlový náramek je klasika, která se ale vmžiku dá přetvořit do současné a svěží podoby. Perly už nemusí být jen doplňkem formálního šatníku, vyšperkovat s nimi lze každý outfit. Stylově doplní třeba džíny a obyčejné triko. Pro slavnostní vzhled se dají perlové náramky také navrstvit a evokovat tak ikonický styl nadčasové elegance Coco Chanel nebo Audrey Hepburn. Opatrnost je ale na místě při kombinování s kovovými náramky, protože ty by mohly perly poškodit.

V nabídce ateliéru KLENOTA najdete perlové náramky z pravých bílých, pastelově růžových i tajemných tahitských perel. Kromě klasického typu se zlatým zapínáním si můžete zvolit i náramek z perel na gumičce, jehož hlavní výhodou je bezproblémové nasazení.

Perlový náramek se zlatým zapínáním - KLENOTA Elegantní dámský perlový náramek ve zlatě - KLENOTA

Náramky s barevným drahokamem

Barevné drahé kameny a zlato, to je osvědčený tandem, který je zárukou úspěchu u všech šperků, náramky nevyjímaje. Drahokamy zdobíme jak řetízkové, tak flexi náramky. Pracujeme s přírodními kameny, které vás ohromí krásnou barvou a výrazným leskem, jako jsou třeba žlutý citrín, fialový ametyst nebo romantický růžový safír. Náramky s drahokamy upoutají samy o sobě, ale můžete se s nimi rovněž směle pustit do vrstvení a vykouzlit svou vlastní barevnou kombinaci.

Korálkové náramky z drahokamů

Promyšleně spojují nepravidelně fasetované přírodní drahé kameny s komponenty ze 14kt zlata nebo perlami. Drahokamy v této podobě vynikají svou přirozenou krásou, nádherně se třpytí při pohybu ruky. Tyto náramky skvěle doplní jednoduchý outfit i modely v bohémském stylu, navíc působí energicky a optimisticky. V nabídce máme exkluzivní náramky z pravého rubínu, smaragdu, citrínu, akvamarínu nebo tanzanitu. Neodolatelně působí také speciální duhový design náramku z různých odstínů safíru. Dobře se kombinují s univerzálními zlatými šperky.

Perlový náramek s ametystem a tyrkysem - KLENOTA

Jakou zvolit délku náramku?

Náramky dodáváme ve standardní velikosti 18 cm. Pokud chcete, aby vám náramek dokonale padnul, můžete si změřit zápěstí a v objednávce uvést jinou velikost. My vám vybraný šperk upravíme na míru. Svou ideální velikost zjistíte jednoduše tak, že kolem zápěstí obtočíte krejčovský metr a k naměřené hodnotě připočtete 2 cm.

Řetízkové náramky s bílým a černým diamantem - KLENOTA Minimalistické zlaté náramky se srdíčkem a tyčinkou - KLENOTA