Všechny zásadní okamžiky v životě si jistě zaslouží připomínku ve formě šperku. Výjimkou není ani promoce. Co však čerstvé absolventce za zvládnutí všech studijních povinností darovat? Máme pro vás pár nápadů.

Protože tradice v tomto případě nenaznačují nic konkrétního, můžete popustit uzdu své fantazii a porozhlédnout se třeba mezi přívěsky s drahokamy, náušnicemi nebo náramky.

zlatý náhrdelník s diamantem a vltavínem KLENOTA zlaté náušnice kruhy KLENOTA

Zlato a diamanty jako nestárnoucí klasika

Vyjádřete svoji hrdost ve formě nadčasových zlatých náušnic s diamanty. Ty vzdělaná dáma bezpochyby unosí na pracovní schůzky, do divadla nebo na plesy. Pokud hledáte skutečně dech beroucí dárek, můžete náušnice doplnit ladícím přívěskem.

set zlatého prstenu a náhrdelníku KLENOTA

Podmanivé perlové soupravy

Perly milovala už Kleopatra a není divu. Jemné perlové náušnice decentně podtrhují ženskou krásu, a proto rozhodně představují vhodný dárek k promoci. Jejich věrným společníkem se může stát i perlový náramek.

zlatý náhrdelník s perlami KLENOTA zlaté šperky s perlami KLENOTA

Osobité kousky

Mezi méně tradičními alternativami jsou momentálně v oblibě zejména výrazné a barevné šperky. Potrpí si absolventka na originální ozdoby? Co ji potěšit třeba rubínovým přívěskem a náušnicemi?

Myslete na to, že promocí člověk začíná další kapitolu života. Vzhledem k nové životní situaci možná bude měnit i šatník a celkový styl svého zevnějšku. Proto může být právě promoce skvělou příležitostí k darování prvního luxusnějšího šperku, elegantního klenotu, který se bude hodit i pro formálnější příležitosti.

zlatý náhrdelník s rubínem KLENOTA